Čeoni vljuškari su veoma pogodni za manipulaciju robom velikog tereta u halama i skladištima i na otvorenom prostoru. Izuzetno su stabilni, okretni i laki za manipulaciju. Uštedeće vaše vreme i povećati produktivnost. Pogledajte kompletnu ponudu i saznajte cenu čeonih viljuškara.

Visina podizanja
3,5m
Nosivost
3,0kg
Težina mašine
4,670kg
Visina podizanja
3,5m
Nosivost
2.500kg
Težina mašine
4.130kg

Gasni, dizel i električni  viljuškari

U našoj ponudi imamo Jungheinrich viljuškare na gasni, dizel i elektro pogon. Svi viljuškari su opremljeni najnovijom tehnologijom i sigurnosnim sistemima, veoma su udobni i jednostavni su za manipulaciju robom na malom prostoruCena viljuškara zavisi od pogona i modela koje možete videti na našem sajtu.

Električni viljuškari 

Snabdevaju se čistom električnom enerigijom koja obezbeđuje visoku ekonomičnost i maksimalne performance. Zamena baterije je jednostavna i brza što pruža još veću produktivnost. Električni viljuškari imaju kabinu koja je ergonomski dizajnirana i operateru omogućava opušten rad sa niskim stepenom zamora, čak i tokom dugotrajnog rada. Osigurava posebno udoban rad zahvaljujući integraciji svih glavnih kontrola na naslonu za ruke operatera. Vibracija kabina nije direktno povezan za kućištem što pruža još veću sigurnost i udobnost prilikom manipulacije elektro viljuškarima. 

Gasni viljuškari

Zbog hidrostatičkog pogona daju najbolju energetsku efikasnost sprezi sa maksimalnim protokom, naročito prilikom vožnje unazad. Poseduju elektronsku kontrolu za precizno podešavanje pogona i hidrauličnih funkcija. Gasni viljuškari su opremljeni sa pet elektronski podesivih poslovnih / travel programa koji obezbeđuju optimalne parametre učinka za svaku primenu. Pružaju izuzetne karakteristike prilikom vožnje i obezbeđuju visok stepen sigurnosnih performansi. Čeoni viljuškari Jungheinrich TFG 425 i TFG 430s su na gasni pogon.

Dizel viljuškari

Su velike nosivosti od 4000kg do 5000kg. Imaju veoma nisku potrošnja goriva i kompakan jarbol za najbolju vidljivost. Vozaču pruža odličnu orijentiacuju na radnom mestu i odličnu stabilnost  tokom vožnje, zbog izuzetno niskog težišta i visokog stožera. Dizel viljuškari imaju kabinu koja je ergonomski dizajnirana sa lako podesivom konzolom za operatera. Cene dizel viljuškara zavise od modela koje možete videti na našem sajtu.

.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.