Telehendleri omogućavaju najjednostavniji pristup radovima na visini. Omogućvaju brzo, sigurno i efikasno podizanje tereta velike težine. Imaju mogućnost da, uz pomoć raznih dodataka (kuka, viljuška, korpe itd.), pokriju širok opseg poslova na gradilištima. Pogledajte kompletnu ponudu klasičnih i rotacionih teleskopsih viljuškara.

Visina podizanja
14m
Nosivost
3.600kg
Težina mašine
9.880kg
Visina podizanja
17,10m
Nosivost
4.000kg
Težina mašine
11.765kg
Pogon
Visina podizanja
17.9m
Nosivost
4000kg
Težina mašine
13300kg

Klasični i rotacioni telehenderi

U našoj ponudi i imamo klasične telehendlere (teleskopske viljuškare) JLG 3614RS i JLG 4017RS kao i rotacione telehendere Manitou,  nosivost od 2,5t do 5,0t. Omogućavaju rad na visini do 25m i mogu se koristiti kako pri izgradnji stambenih i poslovnih objekata, tako i u drugim industrijama gde je potrebno podizanje većih tereta, raščišćavanje terena, pomeranje ili izmeštanje kao i utovar ili istovar materijala. Teleskopski viljuškari podržavaju instalaciju dodatne opreme kao što su kuke, viljuške, korpe i druge opreme što im omogućava izvđenje širokog kruga građevinskih i drugih radova na visini.

Klasičini telehendler JLG 3614RS je opremljen sa Dana osovinama i menjačem Powershift i Deutz motorom i najnovijom bum tehnologijom. Kabine su dizajnirane po najvišim svetskim standardima za bezbednost i ergonomičnost sa džojstikom kojim se veoma lako manipuliše telehenderom i teretom. Lako se održavaju i veoma su mali potrošači što ih čini ekonomičnim. Sve modele i cene klasičnih telehendera možete videti na našem sajtu.

Rotacioni telehenderi Manitou MRT1840 Easy, Manitou MRT 2150 Privilege Plus i Manitou MRT 2550 Privilege Plus su jednostavni, pouzdani i izvode više poslova istovremeno, ove mašine će ubrzo postati najpopularnije na gradilištu. Višenamenski rotacioni teleskopski viljuškari se koriste za širok spektar radova zahvaljujući velikom broju dodataka koji su kompatibilni sa rotacionim telehenderima. Na raspolaganju su viljuške, makaze, platforme, vitlo (čekrk), itd. što ovu mašinu čini multifunkcionalnom. Ovaj Telehandler je dizajniran za maksimalnu bezbednosti i jednostavnu manipulaciju. Svi telehenderi su opremljeni sa fiksnim pivot potporama sa širokom površinom oslanjanja, kao i sistemom za praćenje statusa opterećenja. Sposobni su da detektuju bilo kakav rizik od preopterećenja na mašini. Kompletnu ponudu i cenu rotacinonih telehendera možeta videti našem sajtu.

.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.