Mašine za rad na visini su oprema specijalne namene i kao takve nemaju mogućnost vožnje u saobraćaju. Kako bi mašina bila dobremljena na mesto rada potrebno je obezbediti adekvatan transport. Sab d.o.o. u svojoj floti ima nekoliko transportnih sredstava različitih karakteristika i nosivosti.

Tegljač MAN TGX 18.440 sa troosovinskom poluprikolicom Frühauf CTFA3 nosivosti do 36.200 kg je idealno rešenje za prevoz mašina većeg gabarita ili istovremeni transport nekoliko manjih. Za manje terete koristimo šlep kamione Mercedes 914 nosivosti do 4.500 kg i Volvo FL6 nosivosti do 7.100 kg.

Cena prevoza ne zavisi od količine mašina koje iznajmljujete, već od broja tura i vozila koje se koristi. Na primer, ista je cena za prevoz četirielektrične makazaste platforme kao i za prevoz jedne velike dizel makazaste platforme + zglobne korpe.

Pod "malim platformama" se podrazumevaju sve električne makazaste platforme, kao i SkyJack 6832 RT i 7135 RT dizel makazaste platforme. Sve ostale dizel makazaste platforme su po svojim gabaritima "velike". Samohodne teleskopske korpe JLG 860SJ i JLG 1200SJP u potpunosti zauzimaju poluprikolicu - te se transportuju same. Navedeni primeri su čisto informativne prirode, naravno da na poluprikolicu možemo natovariti jednu veliku platformu i nekoliko malih ili napraviti neku drugu kombinaciju koja se uklapa u njene dimenzije i nosivost.

Za sve informacije možete pozvati naš logistic centar na br. tel. 065/274-55-55, i u razgovoru sa našim menadžerom možete zakazati prevoz vašeg tereta.


Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.