Za rad u zatvorenim prostorijama,  super marketima, skladištima od velike pomoći mogu biti vertikalni liftovi. Veoma su efikasni, sa njima ćete rad podići na jedan viši nivo, povećaćete standard bezbednosti na radu, produktivnost vaših zaposlenih će biti veća, a posao efikasnije završen. Veliku ponudu najrazličitijih vrsta vertikalnih liftova možete videti na našem sajtu.

Vrste vertikalnih liftova

Postoji veliki broj različitih vrsta vertikalnih liftova, ali najznačajnija je podela na:

  • manuelne
  • električni pogon

S obzirom na ekološke i zdravstvene rizike koje nam prete važno je istaći da svi modeli vertikalnih liftova imaju nultu emisiju štetnih gasova tako da nikakva opasnost neće pretiti na održivost i razvoj biljnog i životinjskog sveta.

Ostale vrste vertikalnih liftova

Osim prethodne podele, imamo i podelu na:

  • vertikalne liftove bez pogona
  • samohodne vertikalne liftove
  • samohodne komisionare

Korišćenje vertikalnih liftova bez pogona je brzo, lako, efikasno, a uz to i veoma intuitivno. Neće vam biti potrebna upotreba suvišne snage, punjenje baterija, ili potrošnja prevelike električne energije. Dalje, u okviru vertikalnih liftova bez pogona imamo: ekolift 1.5 i ekolift 2.2.

Obe konstrukcije -  ekolifta 1.5, kao i ekolifta 2.2 su idealne za završni rad, ali i složenije projekte. Koriste ga mehaničari, električari, HVAC građevinari, slikari, ali i mnogi drugi. Veoma je zahvalan za održavanje i čišćenje objekata, škola, bolnica, kancelarija.  Oba lifta su širine 0.7 m, s tim što je razlika u dimenzijama platforme, i visini na koju se mogu podići. Ekolift 1.5 ima dimenzije platforme 1.5 m, a Ekolift 2.2 ima dimenzije 2.2 m.

Samohodni vertikalni liftovi su male težine, i veoma produktivni i efikasni u izvršavanju zadataka. Njih smo podelili na: 830SPE, 830SP Plus i 830SP Zero. Radna visina Ekolifta 1.5 je 3.33 m, a Ekolifta 2.2 je 4.03 m.

Sve njih karakteriše konstrukcija pogodna za složene projekte i završni rad. Veoma rado ih koriste slikari, mehaničari, električari i HVAC građevinari.Pogodni su za čišćenje i održavanje velikog broja različitih objekata kao što su škole, kancelarije, bolnice. Svi liftovi imaju dimenzije platforme veličine 2.0m x 0,73m, mogu se do 4.5 metra visine podići, a širine su 0.75 m.

Bez obzira da li prevozite potrošni materijal, obavljate poslove rutinskog održavanja ili nešto treće samohodni komisionari vam mogu pomoći. Sve njih smo podelili na: Toucan Duo, 10MSP i 10MSP-S.

Toucan Duo je veoma lak i jednostavan za korišćenje. Poseduje direktan električan pogon sa četkicama koji omogućavaju produžene radne cikluse.

10MSP poseduje nulti radijus okretanja, i zato je idealan za radni manevar. Veliki nosač za podešavanje visine obezbediće čak 28% više prostora za utovar.

 10MSP-S omogućava izvršiocu da istovremeno vozi i podiže platformu. Uz pomoć upravljačkog džojstika povećava se kontrola ali i pruža efikasniji rad.

.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.