Kamioni sa korpom su neizostavni pri radu na teško dostupnim mestima. Obezbeđuju vam veoma bezbedan rad na velikim visinama i omogućavaju vam da mnogo lakše završite svoje dnevne zadatke. Veliki izbor kamionskih korpi, koji će sigurno ispuniti vaša očekivanja možete pogledati na našem sajtu.

Višestruka primena kamiona sa korpom

Kamionske korpe veoma su praktične za rad na putevima pri servisiranju ulične rasvete, popravke na fasadama koje su teško pristupačne zbog velike visine, montažu i demontažu opreme na građevinskim ili infrastrukturnim objektima, pri montaži i demontaži reklama I bilborda, orezivanju drveća, pranju prozora, čišćenju oluka, servisiranju semafora, servis gromobrana. Kamionske korpe  takođe mogu biti jako korisne pri snimanju raznih događaja (koncerti, priredbe, javni skupovi), naravno i pri snimanju filmova. Često se koriste i kod montaže klima uređaja.  

Ova vozila se upotrebljavaju i pri molerskim radovima jer omogućavaju pristup tesko dostupnim mestima. Kamion pored komforne korpe za rad operatera na visini ima I dosta prostora za alat koji uvek može biti pri ruci. Nosivost nasih kamionskih korpi je 230kg. Imate izbora između više vozila koja vam omogućavaju rad na različitim visinama ( radna visina od 14m, pa sve do 28m, horizontalni domet od 6m, pa sve do 28m ) Postoje varijante sa dizel i elektro motorima.

 Pogledajte veliki izbor naših kamionsih korpi i pronađite odgovarajuće shodno vašim potrebama.

.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.