Svetlosni tornjevi proizvođača Atlas Copco i Generac Mobile Products (do 2015. godine poznat kao Tower Light) imaju široku upotrebu u svim industrijama koje zahtevaju rad u noćnim uslovima ili u objektima u kojima nema dovoljno svetla. Mobilni i kompaktni, pogodni su za rad na svim terenima. Pored toga što su vrlo efikasni, rad sa  svetlosnim tornjevima je i potpuno siguran jer je kontrolni panel odvojen od motora čime je mogućnost povrede svedena na minimum. 

Visina podizanja
8m
Težina mašine
658kg
povrsina_osvetljavanja
3900m2
Visina podizanja
8m
Težina mašine
719kg
povrsina_osvetljavanja
4200m2
Visina podizanja
9m
Težina mašine
1195kg
povrsina_osvetljavanja
4000m2

Sa lampama koje su štedljive i ramom iz kog nema prosipanja tečnosti, svetlosni tornjevi ispunjavaju najviše ekološke standarde. Osim prvobitne namene osvetljavanja gradilišta, svi naši modeli poseduju i funkciju mini agregata sa dodatnim napajanjem do 2,2 kW.


Bilo da su u pitanju infrastrukturni radovi, radovi na izgradnji objekata ili javni skupovi i koncerti, svetlosni tornjevi su nezamenljivi deo opreme koji štedi vreme, energiju i troškove. 

Atlas Copco QLT H50 - brošura - eng.pdf

HiLight - brošura - eng.pdf

VT8 Light Tower - brošura - eng.pdf

Light Towers - brošura - eng.pdf

VTevo - brošura - eng.pdf

Za rentiranje i kupovinu svetlosnih tornjeva nas u svakom trenutku možete kontaktirati i dobiti sve potrebne informacije.

.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.