Dizalica je uređaj pomoću kojeg možete podizati i premještati terete različite težine. Glavna karakteristika svake dizalice je njena nosivost, odnosno maksimalna težina koju može podići. Ovi se mehanizmi razlikuju po obimu i dizajnu.


Pogon
Visina podizanja
44m
Nosivost
35.000kg
Težina mašine
5.500kg
Pogon
Visina podizanja
54m
Nosivost
50.000kg
Težina mašine
9.000kg
Pogon
Visina podizanja
66m
Nosivost
90.000kg
Težina mašine
22.500kg
Pogon
Visina podizanja
111m
Nosivost
230.000kg
Težina mašine
72.000kg

Dizalica je veoma koristan i funkcionalan uređaj. Koriste se na gradilištima, skladištima, preduzećima i na svim onim mestima gde se radi sa teškim predmetima. Auto dizalice znatno olakšavaju rad i smanjuju uloženo vreme. 

Uz  pomoć Auto dizalica podižu se teški tereti na visinu i premještaju se s mesta na mesto. Primer upotrebe: kod postavljanja blok temelja i panelnih zidova, na krovovima i pored gradilišta, dizalice se koriste u skladištima, za premještanje robe, u lukama i u preduzećima. 
.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.