Sab d.o.o. je kompanija koja je dugi niz godina lider na tržištu Srbije kada su u pitanju mašine za rad na visini. Kroz godine stekli smo iskustvo i samostalno razvili sistem servisa i podrške, a sve kako bi obezbedili  da jednostavna rešenja budu na dohvat ruke svim našim klijentima.


Iskustvo, brzina i kvalitet usluge su vrednosti po kojima se razlikujemo od konkurencije, a uz direktnu tehničku podršku inženjera JLG i SkyJack, ni jedan problem nije nerešiv.

Klijenti koju od nas iznajmljuju opremu znaju da mogu da nas kontaktiraju u svakom trenutku ako dođe do disfunkcije u radu mašine i naše ekipe će u najkraćem roku obezbediti popravku opreme ili dopremiti zamensku mašinu ukoliko popravka zahteva više vremena.

 Servisne usluge prilagođene su individualnim potrebama svakog klijenta.  Naš tim čine serviseri, sa dugogodišnjim iskustvom, koji su  uvek fokusirani na efikasno rešavanje problema. Bilo da ste mašinu kupili ili iznajmili naš stručni tim je tu da isprati celokupan radni vek mašine i stručnim savetima pomogne da iz opreme izvučete maksimalan učinak uz najmanje troškove.


Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.