Samohodne korpe su neizostavne pri radu na teško dostupnim mestima. Obezbeđuju vam veoma bezbedan rad na velikim visinama i omogućavaju vam da mnogo lakše završite svoje dnevne zadatke. Veliki izbor smaohodnih korpi, koji će sigurno ispuniti vaša očekivanja možete pogledati na našem sajtu.

Samohodne korpe praktične za rad u skučenom prostoru

Samohodne  korpe omogućavaju rad pod raznim uglovima, lako obilaženje prepreka i pristup teško dostupnim mestima unutar i oko objekta. Veoma su praktične za rad u skučenom prostoru. Predstavljaju idealan izbor mašina za rad na konstrukcijama, kao i ugradnji i održavanju instalacija. Pored komforne korpe za rad operatera na visini ima i dosta prostora za alat koji uvek može biti pri ruci. Nosivost nasih samohodnih korpi je 230 - 250 kg.

Imate izbora između više tipova mašina, koje vam omogućavaju rad na različitim visinama (maksimalne radne visine od 10m, pa sve do 38m, horizontalni domet od 6m, pa sve do 23m). Postoje varijante sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem (dizel), elektro i kombinovanim (benzin/elektro) pogonom. Ove mašine se upotrebljavaju i pri molerskim radovima jer pristup tesko dostupnim mestima sa njima više nije problem. Lake su za upravljanje i održavanje. U zavisnosti od konkretnog modela praktične su za rad na otovorenom, ali i u zatovrenom. Ovaj tip mašina najzastupljeniji je u građevinskoj industriji.

Pogledajte veliki izbor naših samohodnih korpi i pronađite odgovarajuće shodno vašim potrebama.

.
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.