paletni regali

Velika većina preduzeća ima potrebu skladištenja robe koja se prodaje, a da bi sve bilo lako spakovano i pregledno, paletni regali su neophodan deo za pravilno razvrstavanje robe koja se nudi. Oni nisu jedni činilac koji je potreban efikasnijem magacinu.

Viljuškari će učiniti da se sav teret i roba velike mase lako sortira, podiže i spušta, nosi i tako doprineti odličnom funkcionisanju skladišta i brzoj manipulaciji robom.

Šta su paletni regali?


Paletni regali su multifunkcionalno rešenje za odlaganje robe. Reč je o metalnim policama koje se lako sklapaju, nadovezuju i proširuju pa se prilagođavaju svakom skladištu i robi koja se odlaže.

Pošto police mogu biti visoke, viljuškari su neophodni za stabilno podizanje i spuštanje paleta i prevoz do drugog mesta. Kada se sve iskombinuje dobija se efikasnije poslovanje gde se u svakom trenutak znaju zalihe na stanju, potrebne dodatne nabavke i lakšu dostavu robe kupcima.

Paletni regali se mogu dizajnirati prema specifičnosti robe ili biti klasičnih dimenzija, veći i pogodni za utovar viljuškarima ili drugim mašinama.

Pametno raspolaganje prostorom koji je skučen


Iz više razloga je dobro da se roba u magacinu sortira i slaže na paletne regale, a samo deo jeste efikasnije poslovanje koje se unapređuje sa preglednijim zalihama.

U skladište će stati mnogo više robe ako se složi pravilno pa će zalihe biti veće bez proširenja poslovanja.

Prostor se mora i održavati bolje, sprečava se stvaranje memle, buđi, vlage, razmnožavanje glodara koji uništavaju robu i prave ogromnu štetu.

Paletni regali se mogu i pomerati, prenositi, sklapati i rasklapati kako odgovara trenutnim zalihama i potrebama posla.

Sve se to dobija sa ovim policama koje su i ujedno jedan od najjeftinijih načina sortiranja skladišne robe i zato bi trebalo svi da ih koriste.

Viljuškari – različite vrste za različite namene


„Sab“ d.o.o je mesto gde možete kupiti nove i polovne građevinske mašine kao i iznajmiti modele koji su vam trenutno potrebni.

Pouzdan prodavac građevinskih mašina je neophodan i kada su viljuškari u pitanju jer je klijentima potrebna raznovrsnost i različiti modeli koji će odgovarati različitim potrebama.

Viljuškari firme „Sab“ d.o.o dolaze na električni, dizel i gasni pogon, a pored toga se razlikuju i prema visini na koju podižu teret od 3m pa više i teret od 2.000 kg pa čak do 12.000 kg, stabilno i bez ikakvih problema.

Uspešno poslovanje predstavlja balansiranje između prihodne i rashodne strane sa težnjom da prihodi budu što veći. Na tom putu je mnogo činilaca, a zalihe su jedan od preduslova za normalno funkcionisanje poslovanja.

Dobra preglednost zaliha, laka dostupnost i sortiranje u magacinu su ključne pa je odlično kada se koriste paletni regali kao sistem koji omogućava brzo i jednostavno slaganje robe svih dimenzija i težine.

Da bi ona bila dostupna i lako se transportovala, viljuškari su jedna od najkorisnijih mašina koju viđamo u većini magacina. Lako podizanje i spuštanje na visine preko 3m je samo jedna od prednosti, a druge su svakako i brže raspolaganje zalihama i veća bezbednost radnika.

Pozovite pouzdanog dobavljača koji će vam prodati ili iznajmiti mašine odličnog kvaliteta i uložite u bolje poslovanje koje će vremenom sniziti troškove.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitaj više:

Građevinska mehanizacija koja je načinila preokret u građevinskoj industriji

Alati su od davnina bili neophodni čoveku da bi lakše i brže obavljali neki posao. Kako je ...

Mašine bez kojih se ne mogu zamisliti građevinski radovi

Građevinski radovi obuhvataju planiranje, projektovanje, gradnju i održavanje izgrađenih elemenat...

Čemu služe telehendleri?

Građevinske mašine i odgovarajuća oprema za rad od izuzetne je važnosti za brojne infrastr...

Preporučeni proizvodi
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.