auto dizalice

Svaki posao koji zahteva korišćenje određenih mašina, predodređen je da se odradi u što kraćem vremenskom periodu, ali da se uzme u obzir i kvalitet izvedenih radova. Naročito u građevinarstvu ili poslovima na visinama, morate biti precizni i efikasni, pa se pritom koriste različite mašine koje vam olakšavaju rad. Iz tog razloga, za potrebe građevinskog angažovanja, mašinska industrija je razvila različite vrste dizalica, a jedne od njih su i auto dizalice. Velika prednost ovih mašina je da su automatizovane, pa vam ne treba dodatni prevoz za njihovo prenošenje do gradilišta. Jednostavno se kao bilo koja vrsta vozila kreću po putevima i dolaskom na radno mesto, može se odmah početi sa njihovom upotrebom. 


Za dobar i kvalitetno odrađen građevinski posao potrebno je da imate odgovarajuće mašine koje će olakšati izvođenje građevinskih radova. Firma Sab doo se već duži niz godina bavi iznajmljivanjem i prodajom svih vrsta građevinskih mašina. Za sve dodatne informacije pozovite broj:
065 / 274 11 11

Glavna svrha auto dizalica predstavlja podizanje i premeštanje tereta, koji mogu biti raznolikih težina. Zato se njihova proizvodnja bazira na modelima različitog obima i dizajna, sa velikim rasponom u nosivosti i težinama koje mogu podići. 


Izgled i korišćenje auto dizalica


Auto dizalice su specifične konstrukcije, sastavljene od motorizovanog vozila sa točkovima, pa podsećaju svojim prednjim delom na kamione. Međutim, na zadnjem delu postavljena je dizalica sa teleskopskom drškom, koja se može produžavati do određene visine i čekrkom, koji služi za podizanje tereta. Na točkovima autodizalice montiraju se stabilizatori, koji imaju funkciju ravnomernog raspoređivanja tereta tokom rada. Auto dizalice se koriste isključivo u slučajevima dok mašina stoji mestu. One nisu namenjene za radove u pokretu, pa ukoliko posao zahteva veću dinamiku, koriste se kran dizalice na gusenicama. 

Dizalica se pokreće pomoću motora sa hidrauličkom pumpom, koji je smešten na samom vozilu. Osim u građevinarstvu i skladištima, dizalice se mogu koristiti i za potrebe železnice, kada se montiraju na šinskim vozilima i služe za utovar i istovar opreme ili montažu različitih objekata. 


Kad je pravo vreme za kupovinu ili iznajmljvanje polovnih auto dizalica?


Ukoliko se vaše poslovanje zasniva na radovima na gradilištima, u preduzećima, lukama, skladištima, na krovovima i svim mestima gde je neophodno premeštanje, prenošenje i podizanje teških tereta, auto dizalice su dobra i korisna investicija. U zavisnosti od obima i vrste posla, efikasnost bilo kog odrađenog projekta je nemoguć ukoliko nemate odgovarajući alat i mašine. Zato je njihova nabavka izuzetno važna, pa ukoliko kupujete nove mašine, obratite pažnju na njihovu garanciju, kao i skladištenje i čuvanje, jer su one izuzetno skupe i dragocene. 

Za dobar i kvalitetno odrađen građevinski posao potrebno je da imate odgovarajuće mašine koje će olakšati izvođenje građevinskih radova. Firma Sab doo se već duži niz godina bavi iznajmljivanjem i prodajom svih vrsta građevinskih mašina. Za sve dodatne informacije pozovite broj:
065 / 274 11 11

Upravo iz finansijskih razloga, češći izbor poslodavaca su polovne auto dizalice. Iste produktivnosti kao i nove, polovne auto dizalice mogu da vam posluže veoma dugo, ukoliko se redovno proverava i servisira njihova ispravnost. To je posebno važno, kako zbog brzine i pouzdanosti odrađenog posla, tako i zbog svih radnika i rukovodilaca koji upravljaju mašinama ili se nalaze na gradilištu. 

Ukoliko je u pitanju manji obim posla, umesto kupovine možete jednostavno iznajmiti auto dizalice. Širok i raznolik izbor modela možete pronaći na sajtu firme Sabdoo, koja se bavi iznajmljivanjem i prodajom različitih vrsta mašina. U sklopu iste kompanije vrši se i provera mašina i njihovo servisiranje, tako da dobijate garanciju da do vašeg gradilišta mašina dolazi potpuno ispravna i spremna za korišćenje. 


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitaj više:

Koje su to mašine neophodne na građevini?

Na građevini pored radnika su vrlo bitne i građevinske mašine koje imate. Da li su ispravne...

Zašto je redovan servis mašina za rad na visinama u građevini neophodan?

Sevis bilo kojih mašina je i te kako važan. Redovan tehnički pregled svakog dela se podrazu...

Kada i zašto je neophodno obaviti servis građevinskih mašina?

Redovan servis građevinskih mašina je važan deo poslovanja svake firme jer se na ovaj nači...

Preporučeni proizvodi
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.