Samohodne makazaste platforme su pogodne za unutrašnje i spoljašnje građevinske radove. 

U našoj ponudi se izdvajaju različite vrsta ovih mašina koje su određena po osnovu više kriterijuma. 

Imamo dve osnovne podele samohodnih makazastih platform.  To je samohodna makazasta platforma sa dizel pogonom i električna. One koje rade na dizel se koriste za radove napolju i po terenima koji su nepristupačni. Njihova maksimalna radna visina je između 11,8 i 17,2 metra, a nosivost je između 454 i 907 kilograma.

Kada se koriste u unutrašnjem prostoru ne ostavljaju tragove guma po radnoj površini, a u radnoj  sredini nema zagađenja jer ove platforme imaju nultu emisiju štetnih gasova. Maksimalna radna visina je između 7,8 i 13, 9 metara, a nosivost je u opsegu između 227 i 350 kg.

Samohodne korpe za teško pristupna mesta

Idealno rešenje za suočavanje sa sa malim i skučenim prostorima i pristupanje teško dostupnim mestima kako unutar tako i sa spoljne strane objekta, su samohodne korpe. Ovaj tip mašina se koristi najviše u građevinskoj industriji, za rada na konstrukcijama, za ugradnju i održavanje instalacija i za molerske radove. 

Nosivost samohodnih korpi koje su u našoj ponudi je između 230 i 250 kg. Postoje one sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, elekto i kombinovanim(benzin/elektro) pogonom. Sa njima se lako upravlja i lako se održavaju. Koriste se pri radovima na različitim visinama i imaju vertikalan doseg do 38 metara, a horizontalan do 23 metra.

Koje još mašine za rada na visinama nudimo?

Pored navedenih mašina za rad na visinama sa korpama u okviru naše ponude su i vertikalni liftovi, viljuškari i telehendleri.

Vertikalni liftovi se koriste za rad u zatvorenim prostorima kao što su skladišta, hale, supermarketi.

Telehendleri ili teleskopski viljuškari, kao i rotacioni telehendleri, služe za podizanje velikih tereta, utovar ili istovar materijala, raščišćavanje terena i ostalih radova građevinarstvu. Kod njih se postavlja dodatna opreme kao šro su kuke, viljuške, korpe, itd, što olakšava mnoge građevinske radove na visini.

Čeoni viljuškari služe za munipulaciju robom i velikim teretima u skladištima, kao i na otvorenim prostorima. Po svojim osobinama su okretni, stabilni i udobni za rad i u manjim prostorima. 

U našoj kompaniji imamo i svetlosne tornjeve koji se upotrebljavaju kao pomać pri radu u noćnim uslovima ili u objektma koji su slabo osvetljeni. Posedujemo i kompresore koji proizvode vazduh visokog pritiska koji pneumatskim alatima daje snagu za rad.  Koriste se u raznim privrednim oblastima i u građevinarstvu. 

Ostale usluge koje vršimo

Pored  prodaje i iznamljivanja mašina za rad na visinama, važno nam je da naši klijenti znaju da nudimo kvalitetne i brze usluge servisiranja mašina, da imamo iskusan tim stručnjaka  i da vršimo bezbedan transport mašina do mesta rada.

Naše usluge se vrše uz direktnu tehničku podršku inženjera svetski poznatog brenda za rad na visini JLG i kanadskog proizvođača SkyJack i dostupne su 24 sata.

Naše ekipe će u najkraćem roku biti na mestu rada ukoliko je potrebna popravka opreme ili zamenska mašina.

Kako mašine za rad na visinama imaju svoje specifičnosti i ne mogu da se voze samostalno u saobraćaju, našim klijentima obezbeđujemo dopremanje mašine adekvatnim prevozom do mesta rada.


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Pročitaj više:

Građevinski kompresori i njihova upotreba

Jedna od često viđenih mašina na gradilištima jesu građevinski kompresori. Građevi...

Paletni regali i viljuškari – neophodan duo za svako skladište

Velika većina preduzeća ima potrebu skladištenja robe koja se prodaje, a da bi sve bilo lak...

SAB d.o.o. - glavni distributer Generac svetlosnih tornjeva

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je SAB Doo postao ovlašćeni distributer poznatog proizvođa...

Preporučeni proizvodi
Visina podizanja 7,79m
Nosivost 227kg
Težina mašine 1.312kg
Visina podizanja 8,10m
Nosivost 360kg
Težina mašine 2.065kg
Visina podizanja 11,8m
Nosivost 454kg
Težina mašine 3.497kg
Visina podizanja 12,7m
Nosivost 454kg
Težina mašine 4.392kg
Visina podizanja 14,5m
Nosivost 771kg
Težina mašine 5.773kg
Visina podizanja 17,2m
Nosivost 907kg
Težina mašine 7.407kg
Visina podizanja 11,68m
Nosivost 320kg
Težina mašine 2.870kg
Visina podizanja 9,92m
Nosivost 450kg
Težina mašine 2.430kg
Visina podizanja 13,96m
Nosivost 350kg
Težina mašine 3.175kg
Visina podizanja 11,75m
Nosivost 320kg
Težina mašine 2.750kg
Visina podizanja 9,97m
Nosivost 230kg
Težina mašine 2.135kg
Visina podizanja 8,10m
Nosivost 360kg
Težina mašine 1.970kg
Visina podizanja 7,72m
Nosivost 230kg
Težina mašine 1.565kg
Visina podizanja 7,79m
Nosivost 230kg
Težina mašine 1.565kg
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.