Konteineri

Mobile Container Offices for Jobsites Construction TargetBox Container Rental Sales
download
Visina podizanja -m
Nosivost -kg
Težina mašine -kg
Iznajmi Kupi


Građevinski konteineri za privremeni kancelarijski prostor

Postavljanje kancelarija na građevinskom mestu je ogroman poduhvat - treba upravljati ljudima, naručivati, skladištiti i koristiti materijale, kao i sprovesti gomilu administracije. U teoriji, šef može kontrolisati sve koristeći iskustvo i mobilnu tehnologiju. U praksi, građevinski kancelarijski prostor je neophodan kao mesto za vođenje efikasnog projekta. Postavljanje građevinskih prikolica ili prikolica za gradilišta na početku lokacije postavlja osnovu za dolazak radnih ekipa, vozača dostava i posetilaca.Građevinska mesta variraju od skromnog renoviranja porodične kuće do velikih zelenih terena za kancelarije ili stambene objekte. Zatim postoje i svi drugi tipovi masovnih građevinskih projekata poput izgradnje mostova ili brana koje svrstavamo u građevinski inženjering.  Sva ta građevinska mesta, bila ona velika ili mala, imaju jednu zajedničku potrebu - privremeni kancelarijski prostor. Postavljanje građevinskog tima na lokaciju zahteva planiranje, logistiku i organizaciju. Mobilna kancelarijska prikolica na mestu je rešenje za upravljanje lokacijom i svim administrativnim zadacima, od radnih listova do sastanaka sa inspektorima, vlasnicima i posetiocima.


Podeli sa prijateljima:


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*

Srodni proizvodi

Pogon
Visina podizanja
2.92m
Nosivost
8300kg
Težina mašine
8400kg
Pogon
Visina podizanja
6,75m
Nosivost
21685kg
Težina mašine
21500kg
Pogon
Visina podizanja
11,58m
Nosivost
229,97kg
Težina mašine
2.454kg
Pogon
Visina podizanja
4,57 m
Nosivost
226,80 kg
Težina mašine
879,97 kg
Copyright © 2017 Sab DOO. All rights reserved.
Izrada sajta i SEO by Web Business Solutions
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.